Pagina's

zondag 24 mei 2009

Het nuttige en het aangename


De plaatselijke wielerclub "Haspengouw Sportief" heeft in het kader " Vlaanderen Fietst " een prachtige omloop van 40 Km uitgewerkt als familiefietstocht. Wij hebben uiteraard aan deze tocht deelgenomen. Tot daar het nuttige ! En nu het aangename : Wie sport moet rusten en drinken en op één van de rustposten stond een uitgebreid assortiment Trappistenbier op de kaart met zelfs de zeldzame WESTVLETEREN. Deze hemelse drank wordt er aangeboden tegen " een aanvaardbare " prijs. Wat voor mij een weet is zal voor de liefhebbers een vraag zijn : Waar is die taverne ? Ik wil al de geïnteresseerden gidsen mits een vergoeding van een Wetsvleteren 12

dinsdag 19 mei 2009

Weer op stap


De Vriendenkring van Gepensioneerd Postpersoneel heeft vandaag weer een geslaagde daguitstap gemaakt en meer bepaalt naar Hasselt. In de voormiddag bezochten wij het "Nationaal Jenevermuseum" ( lekker ! ) en in de namiddag wandelde we door de prachtige Japanse Tuin ( zie foto ).
Weer een interessante en plezierige uitstap !

zondag 17 mei 2009

Koesteren


Een boek om te koesteren over een sportman om te koesteren en geschreven door een journalist om te koesteren.

donderdag 14 mei 2009

Het Loze Vissertje


Gisteren een hengeltje uitgegooid !
Het was geen wonderbaarlijke vangst, maar toch heb ik 16 karpers aan de haak geslagen. De zwaarste woog 6 kg en dat is al een redelijke klepper. Volgende keer beter, dan ga ik terug voor mijn gemiddelde van 25 stuks.

zondag 10 mei 2009

Moederdag 2009


Vandaag moederdag gevierd.
Ons ma wordt eerlang 79 en is nog steeds monter en allert. 7 ( zeven ) zonen baren, die op het goede spoor zetten en houden ( één van haar moeilijkste opdrachten ) verdient wel een bloemetje. Ik hoop van harte je nog lang bij ons te kunnen houden.
Proficiat ma !

zaterdag 9 mei 2009

Een supporter minder


Eénmaal...oké, tweemaal...voor mij geen excuses meer !
Tom, vanaf nu heb je minstens één supporter minder.

donderdag 7 mei 2009

De ondergrondse van Landen


De bevloering van de ondergrondse parking op het Stationsplein is volop aan de gang.
Met tientallen betonmixers worden ontelbare kubieke meters beton aangevoerd.
Laten we nu nog een beetje genieten van "het gat" aan het station want binnenkort start de overbouwing en krijgt Landen een totaal nieuwe "skyline".

dinsdag 5 mei 2009

maandag 4 mei 2009

De petanquematch van het seizoen


Vandaag om 19 u ga ik op het petanqueterrein een confrontatie aan met beginners zoals ik. De verwachtingen zijn hoog gespannen want ken ik noch de sterkte noch de zwaktes van de tegenstanders.
Winnen is een must !

vrijdag 1 mei 2009

Tegenslag


Ondanks de vele spoelingen en andere behandelingen blijven de aften mijn mond teisteren.
De enige mogelijkheid om terug op een ordentelijke manier te eten en verlost te geraken van de helse pijn is waarschijnlijk terug roken.
Dankzij " Champix" heb ik nog steeds geen drang naar de sigaret en toch geef ik het na 7 weken op !
Spijtig, maar ik heb geen alternatief !