Pagina's

dinsdag 30 juni 2009

Gepensioneerd !


Vanaf 1 juli 2009 maak ik deel uit van de grote groep gepensioneerden. Na jaren van zweet, bloed en tranen heeft De Post mij "eervol" ontslagen. Hierbij doe ik een oproep aan al mijn WERKENDE vrienden, kennisen, familieleden en ex-collega's om een tandje bij te steken !
Mijn pensioenuitkering moet gewaarborgd blijven.
Ik zal jullie gedenken ! (zie foto)

zaterdag 20 juni 2009

Fietsvakantie Kortgene Zeeland


We hebben een prachtige fietsvakantie in Nederland achter de rug. Zeeland is uitnodigend voor de fietsers...zo vlak als een biljart met een onbeschrijfelijke natuur van polders en ontelbare fietspaden langs de rivieren en meren.
Qua keuken zijn we ook verwend geweest, op de bijgaande foto een schotel van zeevruchten dat samen met een lekker wijntje ons een tijdje smulgenot heeft gegeven.
Voor de liefhebbers : Hotel - Restaurant " De Korenbeurs " in Kortgene Noord-Beveland

zondag 14 juni 2009

We zijn goe bezig !


Gisteren meegedaan aan " Het Recreatief Petanquetornooi 50+ ". Samen met de ploegmakkers Jef en Paul hebben wij beslag kunnen leggen op de 2° plaats. Wij werden verslagen met één klein schamel puntje. Volgende keer gaan we weer voor de overwinning ! Men weze gewaarschuwd !

zondag 7 juni 2009

Verkiezingen 2009



De ene wint de andere verliest...dat zijn verkiezingsuitslagen ! Ik ben ook een beetje verliezer...niemand heeft gereageerd op mijn enquête over de verkiezingsuitslag in Vlaanderen.
Volgende enquête MOET beter !

dinsdag 2 juni 2009

Nieuwe voordeur


Op 3 juni spring ik op tram 6 !
Proficiat aan mezelf en nu in goede gezondheid verder genieten van het leven !